11/10/15

Ens activem!!!

Bon retorn, bon curs a tothom!!! 7Ciències torna a estar en actiu després d' uns mesos en repòs. Aclareixo, en repòs el bloc, però la nostra aula de ciències en cap moment ha deixat de ser activa!!! això vol dir que hi ha un munt d' experiències pendents de ser publicades  i que les aniré penjant poc a poc. De moment començarem amb les més recents d' aquest nou curs, però abans vull felicitar als premis nobels d' enguany: 

Nobel de Química
El suec Tomas Lindahl, l' estadounidense Paul Modrich i el turc Aziz Sancar reben el premi. Les investigacions premiades han ajudat a millorar el tractament d'alguns càncers. 
Nobel de Física 
Ha estat concedit a dos investigadors que han demostrat que les partícules de neutrins tenen massa(durant molt temps es pensava que no en teníen) El japonés Takaaki Kajita i el canadenc Arthur B. McDonald comparteixen el premi.

Nobel de Medicina
L'irlandés William C. Campbell i el japonés Satoshi Omura han gunayat el Nobel de Medicina 2015 pel seu treball davant les infeccions causades per paràsits. La xinesa Youyou Tu comparteix el guardó pel seu descubriment d' una nova teràpia contra la malària.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...