8/2/13

Fem piruletes de sucre

imatge de google
Aquesta setmana ha estat ben especial: ens ha visitat el Rei Carnestoltes i amb les seves ordres ens ha fet anar com ha volgut, això sí d' allò més divertits. El pati científic del dijous ha seguit la mateixa tònica: ciència ben dolça i acolorida!!!!
Material:
  • Sucre
  • Aigua
  • Cassó
  • Colorants alimentaris
  • Broquetes
  • Essència de llimona o maduixa; o bé pell ratllada de llimona o taronja.
Procediment:
  1.  Escalfem aigua i hi aboquem el sucre ( les mides aprox. 2 cullerades de sucre per una d' aigua).
  2. Mentre s' escalfa preparem les taules amb film i les broquetes al damunt.
  3. Un cop dissolt el sucre, amb culleretes anem abocant-lo, poc a poc, damunt la broqueta i cuidant la forma que volguem que tingui la nostra piruleta. 
  4. Al damunt hi afegim gotes de colorant de forma lliure.
  5. Deixem que es refredin. Cal que una vegada solidificades se'ls doni la volta per tal d' acabar de solidificar l' altra banda.
Així ens han quedat a nosaltres.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...