imatge de google |
Aquesta setmana ha estat ben especial: ens ha visitat el Rei Carnestoltes i amb les seves ordres ens ha fet anar com ha volgut, això sí d' allò més divertits. El pati científic del dijous ha seguit la mateixa tònica: ciència ben dolça i acolorida!!!!
Material:
- Sucre
- Aigua
- Cassó
- Colorants alimentaris
- Broquetes
- Essència de llimona o maduixa; o bé pell ratllada de llimona o taronja.
Procediment:
- Escalfem aigua i hi aboquem el sucre ( les mides aprox. 2 cullerades de sucre per una d' aigua).
- Mentre s' escalfa preparem les taules amb film i les broquetes al damunt.
- Un cop dissolt el sucre, amb culleretes anem abocant-lo, poc a poc, damunt la broqueta i cuidant la forma que volguem que tingui la nostra piruleta.
- Al damunt hi afegim gotes de colorant de forma lliure.
- Deixem que es refredin. Cal que una vegada solidificades se'ls doni la volta per tal d' acabar de solidificar l' altra banda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.