5/1/13

Moisés Broggi

"La ciència ens ha fet veure i conèixer moltes més coses del nostre entorn que ni tan sols podíem sospitar amb la sola aplicació dels nostres sentits naturals, però ni tan sols ha aconseguit entreveure el misteri de la consciència"

"El futur és imprevisible, però les experiències viscudes fan veure que sovint els fets es repeteixen que, malgrat que les coses canvien, l'home segueix essent el mateix de sempre, i que la humanitat és capaç d'ensopegar repetides vegades amb la mateixa pedra"

"La ciència no té límits. La ciència no té moral. No és ni bona ni dolenta, segueix el seu curs, imparable. Però compte amb el seu ús".

Aquestes són algunes de les frases que ens va deixar el Dr. Broggi, el diari Ara en recull algunes més cliqueu aquí. Però qui era el Dr. i savi Moisés Broggi?
Ha estat un prestigiós cirurgià i humanista, ens ha deixat algunes publicacions amb les seves reflexions fetes des del punt de vista mèdic i personals. Ha estat guardonat amb reconeixement per la seva trajectòria professional i humanista. Més informació i amb més detall a Viquipèdia 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...