22/11/12

Fem Magdalenes

Aquesta setmana hem tingut un pati científic molt especial: la Diana, mare de l' Ada de 1r, ens ha ensenyat a fer magdalenes d' allò més bones. Donada la setmana de la ciència aquest pati ha estat destinat a alumnat de cicle mig

Els ingredients que hem utilitzat són ( per a fer 16 unitats , a multiplicar per a la quantita que calgui).
  1. 100g. de sucre
  2. 1/2dl d' oli
  3. 1dl de llet
  4. 1dl d' aigua
  5. 190g. de farina
  6. 1 sobre de llevat
Material :
  • 1 bol per grup
  • estris per a remenar: culleres espàtules,...
  • Balances
  • Vasos mesuradors
  • Motlles per a les magdalenes
  • Papers de magdalena
Procediment:
  1. En un bol barregem l' aigua i el sucre ; ben remenat.
  2. Hi afegim la llet i, tot seguit l' oli, seguim remenant.
  3. Barregem la farina i el llevat.
  4. La barreja l' aboquem al bol i seguim remenant fins a tenir una massa uniforme.
  5. Anem abocant la pasta als motlles fins la meïtat, donat que amb el llevat, a l' escalfar-se agafaran molt volum.   

 

1 comentari:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...