Aquesta és l' experiència que hem dut a terme al 2n pati científic d' aquest curs. Hem parlat de la canyella i les seves propietats:
La canyella té efectes antibacterians, antifúngics i antivírics, demostrats en estudis científics, que pots aprofitar per preparar, a casa, un bon desinfectant sense alcohol. A més és un bon regulador de la temperatura del cos.
Així, que, l' hem olorat : canyella natural i l' oli de canyella, hem provat la canya ( un bocí molt petit donat que té un gust fort); el que hem notat ha estat que, poc a poc, la boca s' impregnava del sabor i al final de tot ens venia una picantor agradable.
Com ho hem fet per a preparar-lo?
Així, que, l' hem olorat : canyella natural i l' oli de canyella, hem provat la canya ( un bocí molt petit donat que té un gust fort); el que hem notat ha estat que, poc a poc, la boca s' impregnava del sabor i al final de tot ens venia una picantor agradable.
- omple una ampolleta amb aigua
- afegeix-hi unes gotes d’oli essencial de canyella
- agita-la i n’obtindràs un antisèptic natural i amb un bon perfum.
M'ha fet il·lusió llegir que amb l'entrada 'Com preparar un desinfectant per a les mans, sense alcohol' heu fet aquest taller de ciència a l'aula.
ResponEliminaGràcies per referenciar el bloc 'Receptes per Viure Bé!'