2/8/12

Fem magdalenes??

He trobat aquesta recepta ( en el bloc Veganisme.cat), senzilla i apte per a tothom, perquè des de la cuina també fem ciència, sobretot química!! -Què us sembla si la guardem per a un proper pati científic? de moment us la deixo per si algun/a llaminer/a la vol fer a casa, de segur que sorpredreu a la família, això sí, que algun adult us ajudi!!

Magdalenes de iogurt

Ingredients:
· 1 iogurt de soja
· 3 mesures de farina
· 2 mesures de sucre.
· 1/2 (llarga) mesura d’oli de gira-sol
· 1 sobre de llevat en pols
· 1 mesura de llet de soja
· la ratlladura d’una llimona
· 3 cullerades de suc de llimona
· Margarina vegetal per untar els motlles
· sucre glaç, xocolata i/o sucre (per acabar les magdalenes)

Com les fem?
1. Primer de tot, posem el forn a escalfar a 200 graus.
2. Mentre que esperem que s’escalfi, barrejem en un bol el sucre amb la llet, el iogurt i l’oli.
3. Finalment hi afegim la farina amb el llevat amb l’ajuda d’un colador (a mode de “pluja”) i ho seguim remenant fins que no ens quedin grumolls a la pasta.
4. Preparem els papers de les magdalenes untant el fons amb una mica de margarina (o d’oli).
5. Omplim 3/4 parts dels motllos amb la massa de les magdalenes.
6. A les que volguem hi podem afegir una mica de sucre per sobre i les posem a enfornar.
7. Les fornegem durant uns 25 minuts aproximadament a 180 – 200 graus (sobretot no obriu el forn fins que estiguin cuites!!!)
8. Un cop hagin pujat i s’hagin daurat, les podem treure del forn i les deixem reposar.
9. Per presentar-les hi podeu espolvorejar sucre glaç (també amb un colador), hi podeu posar xocolata (prèviament desfeta) per damunt o deixar-les “tal qual”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...